IBC

Foredrag

Workshop om svimmelhed

– Er du generet af svimmelhed i din hverdag?

Svimmelhed kan opstå fra ubalancer og sygdomme i det indre øre, og kan komme forskelligt til udtryk alt efter om der er tale om overbygninger af stress og spændinger i forbindelse med det. Dette har fysioterapeuterne Hanne Alfsen og Ida Castberg specialiseret sig i, og arbejder til dagligt med ved IBC Fysioterapi, på Rigshospitalets balance- og svimmelhedsklinik og som frivillige i House of Hearing.

Ved en workshop om Svimmelhed inviteres du til en praktisk temadag hvor fysioterapeuterne Hanne Alfsen og Ida Castberg vil gennemgå de forskellige faktorer der kan have indflydelse på hvordan din svimmelhed kommer til udtryk og ikke mindst, hvordan du gennem en specialiseret træningsform af balanceorganet i indre øre og afspænding, kan reducere svimmelhed og skabe en kropslig balance i et liv med svimmelhed. Der vil indgå praktiske øvelser undervejs, som du kan tage med hjem og arbejde videre med, sådan at du er klædt på til fysisk at takle din svimmelhed.

Lyder det som noget for dig, kan du kontakte os her.

Sæt dig bedre

”Sæt dig bedre” er et foredrag om, hvordan man kan forebygge arbejdsskader, så som nakkegener, musearm og generel fysisk overbelastning. Det, at sætte sig med den optimale belastning på ryg og overkrop, giver et fundament for en bedre koncentration og et øget energiniveau i sit arbejde. Den måde, som man sidder på, har betydning for belastning af led, muskler og vejrtrækning. Mange bruger ubevidst meget energi på at sidde oprejst grundet nedsat styrke og stabilitet i overkroppen. Det medfører, at man kompenserer ved at sidde i usunde arbejdsstillinger, der kan føre til overbelastning og gener. Ved at sidde rigtigt og styrke overkroppen kan man fordele sin energi anderledes og dermed forebygge overbelastningsskader, samt have mere overskud til sit arbejde og sine kolleger. Dette er omdrejningspunktet for foredraget, hvor værktøjer og øvelser til at sætte sig bedre vil indgå.

Lyder det som noget for dig, kan du kontakte os her.