IBC

Foredrag

IBC Fysioterapi har bred erfaring med at holde foredrag og workshops. Kontakt os gerne, hvis du vil høre hvad vi kan gøre for din målgruppe. 

Workshop om svimmelhed

– Er du generet af svimmelhed i din hverdag?

Svimmelhed kan opstå fra ubalancer og sygdomme i det indre øre, og kan komme forskelligt til udtryk alt efter om der er tale om overbygninger af stress og spændinger i forbindelse med det. Dette har fysioterapeuterne Hanne Alfsen og Ida Castberg specialiseret sig i, og arbejder til dagligt med ved IBC Fysioterapi, på Rigshospitalets balance- og svimmelhedsklinik og som frivillige i House of Hearing.

Ved en workshop om Svimmelhed inviteres du til en praktisk temadag hvor fysioterapeuterne Hanne Alfsen og Ida Castberg vil gennemgå de forskellige faktorer der kan have indflydelse på hvordan din svimmelhed kommer til udtryk og ikke mindst, hvordan du gennem en specialiseret træningsform af balanceorganet i indre øre og afspænding, kan reducere svimmelhed og skabe en kropslig balance i et liv med svimmelhed. Der vil indgå praktiske øvelser undervejs, som du kan tage med hjem og arbejde videre med, sådan at du er klædt på til fysisk at takle din svimmelhed.

Lyder det som noget for dig, kan du kontakte os her.

Workshop om Tinnitus

– Er du generet af tinnitus i din hverdag?

Tinnitus kan forværres ved spændinger, stress, høretab og sygdomme i det indre øre, og kan komme forskelligt til udtryk. Oftest er der tale om en kombination af de nævnte faktorer, hvilket vi har specialiseret os siden 2016, og praktiseret gennem vores arbejde i IBC Fysioterapi, Rigshospitalets balance- og svimmelhedsklinik,  som frivillige i House of Hearing og gennem en række kurser og uddannelse.

Ved en workshop om tinnitus inviteres du til en praktisk temadag hvor vi vil gennemgå de forskellige faktorer der kan have indflydelse på hvordan din tinnitus kommer til udtryk, og ikke mindst, hvordan du kan håndtere dem. Formålet er at give dig redskaber til at få din tinnitus i baggrunden og således få kontrollen over din tinnitus. Der vil indgå praktiske øvelser undervejs, som du kan tage med hjem og arbejde videre med, sådan at du er klædt på til fysisk at takle din tinnitus.

Lyder det som noget for dig, kan du kontakte os her.

IBC Fysioterapi har tidligere holdt foredrag for  bla. Høreforeningen, Audiologisk afdeling på Rigshospitalet, Øre-næse- og halslæger, Kommunikationscentre, Internationale Konferencer, Castberggård job- og udviklingscenter.