Hvordan opnår jeg bedst mulig balance i mit liv?
[vc_row css=”.vc_custom_1516108203404{background-color: #ffffff !important;}”][vc_column css=”.vc_custom_1516108176307{background-color: #ffffff !important;}”][vc_column_text]Sundhed og helbred følges ofte ad, men det er signifikant, at der er balance mellem disse to, både fysisk og mentalt. Vi lægger en stor evne i at bringe balance i dit helbred og din sundhed, således at du kan præstere i alle aspekter af dit liv.
Balance sættes tit i flæng med work-life, som er et koncept, der inkluderer den passende prioritering af arbejde (karriere og ambitioner) og livsstil (helbred, fornøjelse, fritid, familie). Mange mennesker finder lykke i at have den perfekte ”work-life balance”. Men hvordan finder man denne balance?
Hjernen og kroppen er ikke designet til at udføre flere forskellige ting til perfektion på samme tid. Derfor er det måske svært at definere den perfekte work-life balance, men der findes redskaber til, hvordan man overordnet set kan opnå en fornuftig balance.
”Grib balancering an på en balanceret måde”
Dette udsagn giver tilnærmelsesvis ikke mening, men der menes blot, at du ikke skal fremprovokere beslutninger i jagten på den rigtige balance. Det er op til os selv som individer at tage hånd om at finde sin egen balance mellem arbejde (eller uddannelse) og fritiden. Regeringen eller andre organisationer vil ikke hjælpe. Det eneste du kan risikere er, at arbejdsgiveren presser på for at få dig til at blive længere, hvis du selv mister kontrollen over din balance. Din livskvalitet bør ikke være op til din arbejdsgiver, da du nok ikke ville kunne lide andres ide af balance. Du bør også overveje at være forsigtig med den tidsramme, du stiller, når du skal finde den rette balancering. Det kan tage tid at finde balanceringen mellem arbejde og fritid, men de små skridt har også stor betydning. Små investeringer kan virkelig ende med at give værdi i forhold til dit sociale liv og din livskvalitet.
Inspirationen til ovenstående kommer fra Nigel Marsh. Han har nogle værdifulde retningslinjer for, hvordan man finder den rigtige balancering. Du kan se hans tale ved TED talks her.
Det er nemlig svært at vurdere, hvor den helt rigtige linje ligger for det enkelte individ. Dette bliver også hurtigt et mentalt spørgsmål, som dog kan have kæmpe indflydelse på dit fysiske velvære.
Den nødvendige hjælp til at bringe kroppen i balance
Hos IBC ved vi, hvordan man kan bringe sin krop i balance, hvis man skulle komme i ubalance i jagten på ovenstående. Vi behandler nemlig de symptomer, der skulle komme ved en travl hverdag. Det kan nemlig efterlade skade og/eller sygdomme, som er nødvendigt at skille sig af med, hvis man vil finde den rigtige balance mellem eksempelvis arbejde og fritid. En rigtig travl hverdag kan medføre stress og indflydelse på din søvncyklus for blot at nævne de hyppige. Det kan blandt andet volde muskelspændinger samt kæbe- og nakkespændinger. Skader som i den grad vil påvirke din hverdag på og udenfor jobbet. Vi kan hjælpe dig af med disse spændinger, således at du kan øge livskvaliteten.
Osteopati, fysioterapi og meget mere
Måden hvorpå vi behandler dine symptomer sker blandt ved hjælp af vores kombination af fysioterapi og osteopati. Hos disse IBC mener vi, at disse to behandlingsformer assisterer hinanden og danner det rigtige grundlag for dit velvære. Vi arbejder ligeledes tæt sammen med blandt andet psykolog, Anne-Mette Mohr, og psykolog Henning Nielsen, som begge kan indtræde i behandlingen, hvis behovet skulle opstå.
Vi håber på, at vi kan hjælpe dig på vej mod den balance, du ønsker i livet. Skulle du have spørgsmål, kan du altid ringe eller skrive til os. Det gælder naturligvis også for tidsbestilling. Følg blot kontaktformularen via dette link.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]