IBC

Behandlinger

OBS ang. behandlingsforløb under Covid-19:
Der er regler som vi meget gerne vil følge for at undgå smittespredning. Derfor har vi, som følge af Sundhedsmyndighedernes anbefalinger, lagt tid imellem vores konsultationer, for at vi har tid til at spritte af efter hver enkelt og undgå flere personer i venteværelset ad gangen. Derfor beder vi dig venligst at komme i lige før konsultationens start og altid aflyse din tid såfremt du har symptomer på Covid-19.

IBC Fysioterapi har specialiseret sig indenfor forskellige former for svimmelhed. Herunder kan du læse nærmere om hvad vi behandler. 

Balancebesvær grundet indre-øre-betinget svimmelhed
Herunder Morbus Menière, løse øresten, vestibulær migræne, virus på balancenerven, perilymfatisk fistel og øvrige øreproblemer, der har indflydelse på det indre øre og balanceevnen. I dette speciale arbejder IBC Fysioterapi i tæt samarbejde med House of Hearing og psykolog Anne-Mette Mohr.

Spændingsrelateret svimmelhed
Herunder cervikogen svimmelhed (nakkespændingsrelateret svimmelhed) og uspecifikke muskelspændinger i f.eks. kæbe, mellemgulv og ryg.

Stress- og angstrelateret svimmelhed
Herunder psykosomatiske problematikker i relation til svimmelhed som f.eks. hovedpine, fordøjelsesproblemer, søvnbesvær og kropslig uro.

Udover individuelle fysioterapibehandlinger tilbydes der Specialiserede 4 personers holdforløb. Det kan du læse mere om ved at klikke på nedenstående link.

 

Fysioterapeutiske behandlinger og pris