IBC

Hvordan kan en fysioterapeut hjælpe ved skader?

[vc_row css=”.vc_custom_1516108203404{background-color: #ffffff !important;}”][vc_column css=”.vc_custom_1516108176307{background-color: #ffffff !important;}”][vc_column_text]Er du på udkig efter en dygtig fysioterapeut? Du døjer måske skader eller anden sygdom? Vi vil forklare, hvordan en fysioterapeut kan tage hånd om dine skader eller sygdomme.

Hos IBC fysioterapi forstår vi vigtigheden i at tage fat om skader. Vi har en fysioterapeut til rådighed, som kan hjælpe dig hurtigst muligt fra din skade opstår. Din fysioterapeut vil ved første møde udarbejde en behandlingsplan, således at du kan få et struktureret overblik over, hvad der vil blive arbejdet på, så du bliver fit igen hurtigst muligt.

En fysioterapeut hjælper dig med at genetablere din bevægelighed og funktion ved skader eller sygdom. Samtidigt kan en fysioterapeuten også hjælpe med at reducere sandsynligheden af sygdom og skader i fremtiden. Derfor er det et utroligt nyttigt valg for dit helbred at søge mod en dygtig fysioterapeut, hvis der blot skulle opstå det mindste!

Hvornår bruger man en fysioterapeut?

Fysioterapi kan være belejligt for mennesker i alle aldre med en bred række af sundhedsmæssige tilstande, eksempelvis ved skader i knogler, led eller væv. Herunder kunne det være ved smerter i ryggen, nakken eller skuldrene og sportsskader. Ligeledes kunne det være ved nerveskader eller hjerte og cirkulation. IBC fysioterapi specialiserer sig inden for svimmelhed, underliv og kropslig stress.

Hvad gør en fysioterapeut?

Det kan være meget forskelligt, hvad en fysioterapeut kan tilbyde, men hos IBC er vi utroligt alsidige og tværfaglige, som i sidste ende styrker dig og dit helbred. IBC har en række samarbejdspartnere, som ligeledes vil tage hånd om din krop på bedst mulig vis ved lejlighed.

Specialer hos IBC fysioterapi:

Indre-øre-problemer

IBC dygtiggør sig på alle øreproblemer, der har indflydelse på det indre øre og balanceevnen. Det kan eksempelvis være Morbus Menière, løse øresten, vestibulær migræne, virus på balancenerven, perilymfatisk fistel eller tinnitus. Disse sygdomme kan føre til svimmelhed, og det vil vi hos IBC hurtigst muligt hjælpe dig af med. Særligt er tinnitus noget, IBC i den grad har erfaring med. IBC har behandlet mange klienter med tinnitus på succesrig vis, som også sikrer dig, hvis du i fremtiden skulle døje med netop det.

Vi arbejder tæt sammen med House of Hearing og psykolog Anne-Mette Mohr i dette speciale, således at vi sikrer dig den bedst mulige behandling. Ligeledes arbejder vi sammen med psykolog Henning Nielsen. Der vil være mulighed for at tilkøbe et tværfagligt forløb med begge dygtige psykologer.

Stress og angst

Dette kan medføre alvorlige konsekvenser både mentalt men også fysisk, hvor muskelspændinger, kropslig uro og fordøjelsesproblemer kan være nogle af disse. Stress og angst kan også føre til kæbe- og nakkespændinger og søvnbesvær. Vi hjælper dig igennem det svære forløb, hvor psykolog Anne-Mette Mohr eller psykolog Henning Nielsen ligeledes vil kunne tilvælges til et tværfagligt behandlingsforløb.

IBC fysioterapi kan ydermere hjælpe dig med de mere hyppige problemer såsom holdningsproblemer, smerter og overbelastningsskader. Det kan være spændingshovedpine, smerter i underliv, men vi behandler naturligvis også alle former for muskel- og ledsmerter.

Derfor skal du endelig ikke tøve med at komme i gang med et behandlingsforløb hos IBC fysioterapi.

Vi vil med glæde hjælpe dig af med skader og sygdomsforløb, hvor vi som nævnt også kan trække på kompetencer ude fra. Der vil selvfølgelig også være mulighed for tilskud fra Sygesikring Danmark til samtlige af vores behandlingsforløb. Du kan se mere om vores behandlinger og priser her.

Vi håber på at høre fra jer. Du kan altid ringe eller skrive til os, hvis du har spørgsmål eller vil bestille en tid. Følg blot kontaktformularen via dette link. [/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]