IBC

Om IBC Fysioterapi

Velkommen

IBC Fysioterapi har speciale i indre-øre-betinget svimmelhed, spændingsrelateret svimmelhed og kropslig stress.
Vi har stor interesse for svimmelhed og arbejder helhedsorienteret for at behandle det fra forskellige vinkler. Af erfaring ved vi at svimmelhed kan komme i mange former og give følgevirkninger på mange måder. Hos IBC Fysioterapi vil du altid blive mødt som et individ, hvor vi sammen med dig, vil gøre vores bedste for at forstå din problematik og dermed finde den bedste behandlingstilgang og -forløb for dig.
Vores styrke er vores forskellige baggrund og erfaringer som tilsammen skaber din behandling hos IBC fysioterapi.
For at styrke og udvikle vores faglighed, arbejder vi ved siden af IBC Fysioterapi på Øre-næse-hals kirurgisk afdeling på Rigshospitalet i København og som frivillige i House of Hearing på Frederiksberg.
Inden du booker en tid hos os, anbefaler vi at du er konsulteret ved en øre-næse-hals-læge. Det giver os et sikkert udgangspunkt for en målrettet og optimal behandling for dig.

Om Ida

Jeg hedder Ida Castberg og har startet IBC Fysioterapi med speciale i indre-øre-betinget svimmelhed og kropslig stress. Jeg har stor interesse for svimmelhed og forsøger at arbejde med det fra forskellige vinkler og så tværfagligt som muligt, for at opnå optimal kompetence, forståelse og viden indenfor området.

Ved IBC Fysioterapi arbejder jeg tæt sammen med psykologerne Henning Nielsen og Anne-Mette Mohr, under navnet Center for Psykologi og Fysioterapi på Lygten 2c, København NV. Vi har alle speciale i indre-øre-problemer og følgevirkningerne heraf. 

Alle mandage arbejder jeg på Rigshospitalets Øre-næse-halskirurgisk og Audiologisk klinik. Her behandler jeg patienter med svimmelhedsproblemer pga. indre-øre-problematikker.

Ved siden af mit arbejde er jeg frivillig og bestyrelsesmedlem hos House of Hearing, hvor jeg primært udover gratis rådgivning for borgere med indre-øre-betinget svimmelhed og tinnitus.

Ydermere er jeg bestyrelsesmedlem i Fonden for bedre hørelse, som har til formål at støtte projekter for hørehæmmede borgere. Her repræsenterer jeg bla. det faglige grundlag for uddelinger af fonde.

 

Du kan læse nærmere om hvad vi behandler og hvordan, under ‘Behandlinger’ på nedenstående link.

Behandlinger

Bestil tid