IBC

Om IBC Fysioterapi

Velkommen

Jeg hedder Ida Castberg og har startet IBC Fysioterapi med speciale i indre-øre-betinget svimmelhed og kropslig stress. Jeg har stor interesse for svimmelhed og forsøger at arbejde med det fra forskellige vinkler og så tværfagligt som muligt, for at opnå optimal kompetence, forståelse og viden indenfor området.

Ved IBC Fysioterapi arbejder jeg tæt sammen med psykologerne Henning Nielsen og Anne-Mette Mohr, under navnet Center for Psykologi og Fysioterapi på Lygten 2c, København NV. Vi har alle speciale i indre-øre-problemer og følgevirkningerne heraf. 

Alle mandage arbejder jeg på Rigshospitalets Øre-næse-halskirurgisk og Audiologisk klinik. Her behandler jeg patienter med svimmelhedsproblemer pga. indre-øre-problematikker.

Ved siden af mit arbejde er jeg frivillig og bestyrelsesmedlem hos House of Hearing, hvor jeg primært udover gratis rådgivning for borgere med indre-øre-betinget svimmelhed og tinnitus.

Ydermere er jeg bestyrelsesmedlem i Fonden for bedre hørelse, som har til formål at støtte projekter for hørehæmmede borgere. Her repræsenterer jeg bla. det faglige grundlag for uddelinger af fonde.

Af erfaring ved jeg at svimmelhed kan komme i mange former og give følgevirkninger på mange måder. Hos IBC Fysioterapi vil du altid blive mødt som et individ, hvor jeg sammen med dig, vil gøre mit bedste for at forstå din problematik og dermed finde den bedste behandlingstilgang og -forløb for dig.

Du kan læse nærmere om hvad jeg behandler og hvordan, under ‘Behandlinger’ på nedenstående link.

Behandlinger

Bestil tid