IBC

Om IBC Fysioterapi

Velkommen

IBC Fysioterapi har speciale i indre-øre-betinget svimmelhed, spændingsrelateret svimmelhed og kropslig stress.
Vi har stor interesse for svimmelhed og arbejder helhedsorienteret for at behandle det fra forskellige vinkler. Af erfaring ved vi at svimmelhed kan komme i mange former og give følgevirkninger på mange måder. Hos IBC Fysioterapi vil du altid blive mødt som et individ, hvor vi sammen med dig, vil gøre vores bedste for at forstå din problematik og dermed finde den bedste behandlingstilgang og -forløb for dig.
Vores styrke er vores forskellige baggrund og erfaringer som tilsammen skaber din behandling hos IBC fysioterapi.
For at styrke og udvikle vores faglighed, arbejder vi ved siden af IBC Fysioterapi på Øre-næse-hals kirurgisk afdeling på Rigshospitalet i København og som frivillige i House of Hearing på Frederiksberg.
Ved siden af vores praksis i IBC Fysioterapi er vi frivillige og bestyrelsesmedlem hos House of Hearing, hvor vi primært udøver gratis rådgivning for borgere med indre-øre-betinget svimmelhed og tinnitus. Her arbejder vi tværfagligt med psykologer, socialrådgivere, ørelæger, psykomotoriker, hørekonsulenter og ligemænd med egen sygdomserfaring indenfor indre-øre-problematikker. Dette er en vigtig gren i vores tilgang til behandling hos IBC Fysioterapi.
Inden du booker en tid hos os, anbefaler vi at du er konsulteret ved en øre-næse-hals-læge. Det giver os et sikkert udgangspunkt for en målrettet og optimal behandling for dig.

Om Ida

Jeg hedder Ida Castberg og har startet IBC Fysioterapi med speciale i indre-øre-betinget svimmelhed og kropslig stress.

Ved IBC Fysioterapi arbejder jeg tæt sammen med psykologerne Henning Nielsen og Anne-Mette Mohr som har adresse på Lygten 2c, København NV. Vi har alle speciale i indre-øre-problemer og følgevirkningerne heraf. 

Mandage arbejder jeg på Rigshospitalets Øre-næse-halskirurgisk og Audiologisk klinik. Her behandler jeg patienter med svimmelhedsproblemer pga. indre-øre-problematikker.

Ydermere er jeg bestyrelsesmedlem i Fonden for bedre hørelse, som har til formål at støtte projekter for hørehæmmede borgere. Her repræsenterer jeg bla. det faglige grundlag for uddelinger af fonde.

 

Om Hanne

Hej, mit navn er Hanne, min interesse er speciale i indre-øre-betinget svimmelhed, derudover har jeg også stor interesse og erfaring indenfor skulderproblematikker og ryggener. 
Jeg vikarierer på Rigshospitalets Øre-næse-halskirurgisk og Audiologisk klinik. Her behandler jeg patienter med svimmelhedsproblemer pga. indre-øre-problematikker.
Udover fysioterapi, underviser jeg i Yoga både her og på Østerbro.
Jeg tilbyder Fysio-yogahold som er afspændingshold for at arbejde med stressniveauet i kroppen, og for at opnå ro i krop og sind.
Jeg har kursus i Mulligan (aktiv bevægelses terapi), fysiopilates samt IMS akupunktur (Intra muskulær stimuli) som jeg anvender i mine behandlinger efter behov.

Du kan læse nærmere om hvad vi behandler og hvordan, under ‘Behandlinger’ på nedenstående link.

Behandlinger

Bestil tid