IBC

Om IBC Fysioterapi

IBC Fysioterapi er specialiseret i behandling af svimmelhed samt kropslige gener i forbindelse med tinnitus, lydoverfølsomhed og høretab.

Vi har stor interesse for svimmelhed og kropslige problemer relateret til det indre øre og arbejder gennemgående helhedsorienteret for at behandle det fra forskellige vinkler. Af erfaring ved vi at det kan komme i mange former og give følgevirkninger på mange måder. Hos IBC Fysioterapi vil du altid blive mødt som et individ, hvor vi sammen med dig, vil gøre vores bedste for at forstå din problematik og dermed finde den bedste behandlingstilgang og -forløb for dig.
Vores styrke er vores forskellige baggrund og erfaringer som tilsammen skaber din behandling hos IBC fysioterapi.
For at styrke og udvikle vores faglighed, arbejder vi ved siden af IBC Fysioterapi på Øre-næse-hals kirurgisk afdeling på Rigshospitalet i København og som frivillige i House of Hearing på Frederiksberg.
Ved siden af vores praksis i IBC Fysioterapi er vi både frivillige og bestyrelsesmedlemer hos House of Hearing, hvor vi primært udøver rådgivning for borgere med indre-øre-betinget svimmelhed, lydoverfølsomhed, tinnitus og høretab. Her arbejder vi tværfagligt med psykologer, socialrådgivere, ørelæger, psykomotoriker, hørekonsulenter og ligemænd med egen sygdomserfaring indenfor indre-øre-problematikker. Dette er en vigtig gren i vores tilgang til behandling hos IBC Fysioterapi.
Inden du booker en tid hos os, anbefaler vi at du er konsulteret ved en øre-næse-hals-læge. Det giver os et sikkert udgangspunkt for en målrettet og optimal behandling for dig.

Om Ida

Jeg hedder Ida Castberg og har startet IBC Fysioterapi med speciale i indre-øre-betinget svimmelhed og kropslig stress.

Ved IBC Fysioterapi arbejder jeg tæt sammen med psykologerne Henning Nielsen og Anne-Mette Mohr som har adresse på Lygten 2c, København NV. Vi har alle speciale i indre-øre-problemer og følgevirkningerne heraf. 

Fredage arbejder jeg på Rigshospitalets Øre-næse-halskirurgisk og Audiologisk klinik. Her behandler jeg patienter med svimmelhedsproblemer pga. indre-øre-problematikker.

Jeg er leder af House of Hearing, hvor jeg leder og administrer rådgivningsaftener for mennesker med indre-øre-lidelser og høretab.

I samarbejde med psykomotorisk terapeut Randi Sesse Kjær og Høreforeningen har jeg lavet appen Earbalance, som er en gratis app med øvelser mod indre-øre-betinget svimmelhed, tinnitus, lydoverfølsomhed og tinnitus.

Endeligt er jeg formand i Fonden for bedre hørelse, som har til formål at støtte projekter for hørehæmmede borgere. Her repræsenterer jeg bla. det faglige grundlag for uddelinger af fonde.

Om Hanne

Hej, mit navn er Hanne, min interesse er speciale i indre-øre-betinget svimmelhed, derudover har jeg også stor interesse og erfaring indenfor skulderproblematikker og ryggener. 
Jeg vikarierer på Rigshospitalets Øre-næse-halskirurgisk og Audiologisk klinik. Her behandler jeg patienter med svimmelhedsproblemer pga. indre-øre-problematikker.
Udover fysioterapi, underviser jeg i Yoga både her og på Østerbro.
Jeg tilbyder Fysio-yogahold som er afspændingshold for at arbejde med stressniveauet i kroppen, og for at opnå ro i krop og sind.
Jeg har kursus i Mulligan (aktiv bevægelses terapi), fysiopilates samt IMS akupunktur (Intra muskulær stimuli) som jeg anvender i mine behandlinger efter behov.
Jeg arbejder frivilligt i House of Hearing, hvor jeg rådgiver mennesker med indre-øre-lidelser og høretab.
Med en baggrund som uddannet pædagog, behandler jeg også gerne børn og unge.

Du kan læse nærmere om hvad vi behandler og hvordan, under ‘Behandlinger’ på nedenstående link.

Behandlinger

Bestil tid